Buy the best web hosting reviews of 2012 and consider reading BlueHost Review and users testimonials.

Dine lærere

 

Anette Nilausen

Lærer og daglig koordinator omkring Hestelinien.

Jeg har redet heste siden jeg var lille – har altid været meget ”hestetosset”. Det har været både spring, jagter og dressur, men nu er jeg næsten udelukkende dressurrytter. Jeg arbejder primært med uddannelse af heste, når jeg selv skal vælge...
Jeg har siden skolens start altid været en del af skolens hestelinien.

I det daglige er jeg med i alle liniefagstimer, og jeg har al kommunikation vedr. dyrlæge og smed, samt en del opfølgning på staldrutiner mm. De fleste år har jeg også undervist en af 10.klasserne i matematik – og så har jeg en masse samtaler med elever, der af en eller anden grund ikke trives optimalt, eller bare har brug for en ekstra snak engang imellem.

På skolen har jeg altid en eller flere rideheste med, og hjemme har jeg sammen med min mand et stutteri - ”Stutteri Tophøj”, hvor vi avler Dansk Varmblodsheste.

I min fritid er jeg desuden aktiv medlem af Dansk Varmblod, hvor jeg er formand på landsplan for ungdomsafdelingen: ”Ung i Dansk Varmblod”, samt regionsrepræsentant for Dansk Varmblod region 7 og dommersekretær ved diverse kåringer. Så kort sagt: Mit liv er fyldt med heste. Ud over min stærke passion for hestesporten, er jeg oprindelig uddannet lærer på Aalborg Seminarium og har efterfølgende taget sidefag i psykologi på Aalborg Universitet efterfulgt af en uddannelse som psykoterapeut med familiebehandling/relationer som speciale.

 

Dorte Christensen.

Lærer på hestelinien.

Jeg hedder Dorte Christensen og er uddannet folkeskolelærer, Fysiurgisk Hesteterapeut og BBH-Basisinstruktør.

Jeg har en stor interesse i hestens adfærd og indlæring, samt ”sund” træning i forhold til den enkelte hests fysik. Jeg har, udover arbejdet som skolelærer, arbejdet som selvstændig fysiurgisk hesteterapeut, hvor jeg arbejdede med fysioterapi til heste i form af massage, kranio sakral terapi, ledmobilisering og streching. Derudover har jeg som yngre arbejdet med heste i Tyskland hos Reitstall Moormann. Jeg har tidligere redet en del dressur og springning. I dag er jeg mere optaget af kommunikation med hesten, arbejde med styrkende øvelser fra jorden, indlæring af tricks og ride ture i naturen. Jeg bor på en landejendom sammen med min mand, vores to børn, hunde og to dejlige islændere.
På Hestelinien underviser jeg sammen med Anette i liniefagstimerne og har derudover dansk i 10. klasse, samt kontaktlærerfunktion for en pigegruppe.

 

Laura Vejby Riis

Lærer - underviser i springning mv.

Jeg hedder Laura Vejby Riis og er uddannet eksamineret berider.

Jeg blev udlært i sommeren 2009 og har siden været selvstændig.
Til dagligt driver jeg Smedegaarden, som jeg ejer sammen med min mand, Allan Riis. Vi avler selv DV heste som jeg så selv uddannet. Derudover underviser jeg og tager heste i ridning.
Jeg er oprindeligt fra Århus og fra jeg begyndte at ride da jeg var 5 år og indtil jeg gik ud af skolen red jeg på Årslevgården ved berider Ulrik Sørensen.
Herefter fik jeg arbejde som rytter hos Christian Kjær i 1 år hvor jeg red undervisning hos Merete Jensen. Efter et utrolig spændende år på Sjælland flyttede jeg til Ebeltoft hvor jeg arbejdede i lidt over 1 år hos Hasse Hoffmann. Her havde jeg også en fantastisk spændende og lærerig tid!
I 2003 begynder jeg min læretid til berider hos Hans Ley på Kongsdalgården og her var jeg 3 år til efter bestået trænereksamen i 2006.
Herefter kommer jeg til Viborg Rideklub hos Niels Henrik Christensen og efter 3 års læretid i Viborg bestod jeg i 2009 min berider eksamen. Det var 6 gode og meget lærerige år som jeg lærte utrolig meget af.
Jeg har redet PSG i dressur og S springning på heste jeg selv har uddannet og er meget interesseret i begge discipliner. Jeg har dog de seneste år valgt mest at fokusere på springning og især uddannelse af de yngre heste, som jeg syntes er virkelig udfordrende og spændende.
I min egen ridning og i undervisningen lægger jeg stor vægt på grundridningen af ponyen/hesten.

 

Michelle Præstgaard.

Michelle er staldmester.

(Mere tekst på vej...).

 

Hestelinien har, ud over ovennævnte personale, naturligvis tilknyttet diverse dygtige hjælpere og professionelle fagfolk til vedligeholdelse af stalde og ridebaner mv. 

 

Gå til toppen af siden

 

 

© 2018 Aalestrup Naturefterskole - Borgergade 41, 9620 Aalestrup. Tlf. 9864 2525.
Designed by ANEweb.
Al gengivelse af tekst, foto mv. kun med angivelse af kilde. Forbehold for trykfejl.
Hestelinien er en del af Aalestrup Naturefterskoles websystem.
Besøg også www.naturefterskolen.dk.