Buy the best web hosting reviews of 2012 and consider reading BlueHost Review and users testimonials.

Dine lærere

 

 

Anette Nilausen
Lærer og daglig koordinator omkring Hestelinien.
 

Fra jeg var helt lille har arbejdet med heste været min passion.

Derfor har jeg altid arbejdet med og redet heste. Det har været både spring, jagter og dressur, men nu er jeg næsten udelukkende dressurrytter. Jeg var med til at starte ANE for mange år siden og har siden altid været en del af skolens hestelinie.

I det daglige er jeg med i alle liniefagstimerne, og jeg har ansvar for og al kommunikation vedr. dyrlæge og vores skoleheste, samt en del opfølgning på staldrutiner mm. De fleste år har jeg også undervist en af 10.klasserne i matematik – og da jeg er uddannet psykoterapeut, har jeg en masse samtaler med elever, der af en eller anden grund ikke trives optimalt, eller bare har brug for en ekstra snak engang imellem.

På skolen har jeg altid en eller flere rideheste med, og hjemme har jeg sammen med min mand et stutteri - ”Stutteri Tophøj”, hvor vi avler Dansk Varmblods dressurheste på højt niveau.

I min fritid er jeg aktiv i Dansk Varmblod, hvor jeg i mange år har været formand på landsplan for ungdomsafdelingen: ”Ung i Dansk Varmblod”. Nu er jeg regionsrepræsentant for Dansk Varmblod region 7 og dommersekretær ved diverse kåringer. Så kort sagt: Mit liv er fyldt med heste.

Ud over min stærke passion for hestesporten, er jeg oprindelig uddannet lærer på Aalborg Seminarium og har efterfølgende taget sidefag i psykologi på Aalborg Universitet efterfulgt af en uddannelse som psykoterapeut med familiebehandling/relationer som speciale.


 

Dorte Christensen.
Lærer på hestelinien.
 

Jeg hedder Dorte Christensen og er uddannet folkeskolelærer, Fysiurgisk Hesteterapeut og BBH-Basisinstruktør.

Jeg har en stor interesse i hestens adfærd og indlæring, samt ”sund” træning i forhold til den enkelte hests fysik. Jeg har, udover arbejdet som skolelærer, arbejdet som selvstændig fysiurgisk hesteterapeut, hvor jeg arbejdede med fysioterapi til heste i form af massage, kranio sakral terapi, ledmobilisering og streching. Derudover har jeg som yngre arbejdet med heste i Tyskland hos Reitstall Moormann. Jeg har tidligere redet en del dressur og springning. I dag er jeg mere optaget af kommunikation med hesten, arbejde med styrkende øvelser fra jorden, indlæring af tricks og ride ture i naturen. Jeg bor på en landejendom sammen med min mand, vores to børn, hunde og to dejlige islændere.
På Hestelinien underviser jeg sammen med Anette i liniefagstimerne og har derudover dansk i 10. klasse, samt kontaktlærerfunktion for en pigegruppe.


 

Laura Vejby Riis
Lærer - underviser i springning mv.
 

Jeg hedder Laura Vejby Riis og er uddannet eksamineret berider.

Jeg blev udlært i sommeren 2009 og har siden været selvstændig.
Til dagligt driver jeg Smedegaarden, som jeg ejer sammen med min mand, Allan Riis. Vi avler selv DV heste som jeg så selv uddannet. Derudover underviser jeg og tager heste i ridning.
Jeg er oprindeligt fra Århus og fra jeg begyndte at ride da jeg var 5 år og indtil jeg gik ud af skolen red jeg på Årslevgården ved berider Ulrik Sørensen.
Herefter fik jeg arbejde som rytter hos Christian Kjær i 1 år hvor jeg red undervisning hos Merete Jensen. Efter et utrolig spændende år på Sjælland flyttede jeg til Ebeltoft hvor jeg arbejdede i lidt over 1 år hos Hasse Hoffmann. Her havde jeg også en fantastisk spændende og lærerig tid!
I 2003 begynder jeg min læretid til berider hos Hans Ley på Kongsdalgården og her var jeg 3 år til efter bestået trænereksamen i 2006.
Herefter kommer jeg til Viborg Rideklub hos Niels Henrik Christensen og efter 3 års læretid i Viborg bestod jeg i 2009 min berider eksamen. Det var 6 gode og meget lærerige år som jeg lærte utrolig meget af.
Jeg har redet PSG i dressur og S springning på heste jeg selv har uddannet og er meget interesseret i begge discipliner. Jeg har dog de seneste år valgt mest at fokusere på springning og især uddannelse af de yngre heste, som jeg syntes er virkelig udfordrende og spændende.
I min egen ridning og i undervisningen lægger jeg stor vægt på grundridningen af ponyen/hesten.


 

Michelle Præstgaard.
Staldmester.
 

Jeg hedder Michelle (tidligere ANE-elev) og er staldmester på Hestelinien. Jeg sørger for at alle hestene har det godt i det daglige. Her ud over sørger jeg for vedligeholdelse af diverse områder på hele gården i tilknytning til efterskolen. Jeg bor i Aalestrup sammen med min datter og kæreste. 
Førhen har jeg arbejdet i konkurrence-/salgsstald, som var og blev mere en livsstil end et arbejde.
Jeg tog derefter uddannelse som SOSU-hjælper. Dog blev hestene ikke lagt på hylden. Jeg kommer oprindeligt fra Randersegnen, men min gamle efterskole trak i mig. Derfor rykkede jeg igen til Aalestrup.


 

Ann Rosborg Larsen
Staldmedhjælp.
 

Jeg hedder Ann og er oprindeligt fra Silkeborg, uddannet laborant fra Aarhus og bor nu i Løgstør med mand, kat og vort kommende barn.
Jeg arbejder på deltid på gården, som Michelles højre hånd tre formiddage om ugen, hvor jeg tager del i alt det praktiske arbejde omkring hestene.
Jeg har redet siden jeg var 8 år og også haft hest selv i en del år, som jeg bl.a. tog med til Luxemborg, hvor jeg arbejdede i en avls- og konkurrencestald et halvt års tid. Som yngre sprang jeg en del og tilred også en del heste, mens jeg som voksen mest har redet dressur og lidt i skoven på min egen hest.


  

Hestelinien har, ud over ovennævnte personale, naturligvis tilknyttet diverse dygtige hjælpere og professionelle fagfolk til vedligeholdelse af stalde og ridebaner mv. 

 

Gå til toppen af siden

 

 

© 2020 Aalestrup Naturefterskole - Borgergade 41, 9620 Aalestrup. Tlf. 9864 2525.
Designed by ANEweb.
Al gengivelse af tekst, foto mv. kun med angivelse af kilde. Forbehold for trykfejl.
Hestelinien er en del af Aalestrup Naturefterskoles websystem.
Besøg også www.naturefterskolen.dk.