Buy the best web hosting reviews of 2012 and consider reading BlueHost Review and users testimonials.

Faciliteter, ridehal og stalde

 

Fine stalde, ridebaner og ridehal...

 

"Gården" som vi kalder den i daglig tale, er centrum for Hesteliniens aktiviteter. Gården er nabo til efterskolen, så du er aldrig ret langt væk fra din hest, staldene og ridehallen mv.

Hestelinien råder over en stald med plads til 40 heste i boxe + en løsdriftsstald, der er indrettet til fire heste. I ridehallen er der desuden blevet opført 16 nye bokse samt et vandspiltov og solarium.

Vi har netop bygget ny udendørs ridebane...

Aalestrup Naturefterskoles Hestelinie har fået totalrenoveret ridebanen (med bla. helt ny fiberbund) af ridebane.dk. Banen blev anlagt i det tidlige forår 2018. Ridebane.dk v/Lars Kragh Iversen, som vi samrabejder med, har mere end 20 års erfaring i at anlægge topmoderne og superfunktionelle ridebaner.

Vi har nogle dejlige store folde på markerne omkring os, som ligger smukt kuperet lige ned til Simested å. Ca. 18 ha., som er udlagt i græs hvoraf 7 ha. til sommergræs. Hestene går ude hele døgnet i sommerhalvåret. I vinterhalvåret er de på stald om natten.

I 2004 byggede vi en dejlig ridehal på over 2300 m2. Desuden har vi to udendørs ridebaner med lys (20x40 og 20x60), samt en terrænbane med spring på ca. 5 km. I 2012 blev vores dejlige undervisningslokale og rytterstue i ridehallen indviet og al vores undervisning på hestelinien er nu samlet på et sted.

Et større ridestisystem er tilknyttet skolens område.

 

© 2018 Aalestrup Naturefterskole - Borgergade 41, 9620 Aalestrup. Tlf. 9864 2525.
Designed by ANEweb.
Al gengivelse af tekst, foto mv. kun med angivelse af kilde. Forbehold for trykfejl.
Hestelinien er en del af Aalestrup Naturefterskoles websystem.
Besøg også www.naturefterskolen.dk.